Expresso sækkevogn med papegøjenæb

DKK 3,555.00 ekskl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 243 Kategori:

Beskrivelse

Professionel aluminiums Expresso sækkevogn med papegøjenæb sikkerhedshåndtag og sorte luftgummihjul Ø260 mm. Skovlen er opklappelig.

Fås med 3 forskellige skovle:
Type LxB
4 400 x 500 mm
5 300 x 305 mm
8 400 x 350 mm

Højde 1300 mm
Bredde 500 mm
Belastning 300 kg

Generelt om Expresso sækkevogne
Alle Expresso sækkevogne er fremstilliet i specielt designede fladovale aluminiumsprofiler i høj-styrke aluminiums legering, der er 50% lettere end stål. Stellet har endvidere forstærkninger på de mest belastede områder. Sækkevognene er modulopbygget, hvilket gør dem yderst fleksible og lette at tilpasse til dit behov. Der findes mange forskellige skovle, håndtag og hjul, så finder du ikke den Expresso sækkevogn der har de egenskaber du leder efter, så ring eller send en mail og hør om dine muligheder.

Expresso sækkevognene er udstyret med plastikskinner, der beskytter sækkevognen mod slitage når der køres over en kantsten eller op ad trapper. Disse plastikskinner er sat fast med klemmer, således de nemt kan udskiftes når de er nedslidt. Når der fremkommer en rød streg på skinnerne, er det tid til at udskifte dem.

Alle skovlene er riflede, så godset står bedre fast. Ligeledes er skovlene præcisions slebne for enden, så de nemmere kan komme ind under godset.

Hjulene er med lukkede kuglelejer, så de behøver ingen fedt.
Alle Expresso sækkevognene kan udstyres med et reklameskilt. Hvis det ønskes mod mere pris.

Pris ved 1 stk. 3555,00 kr. + moms med skovl type 5 og fragt frit leveret. Ved 2 stk. og derover kontakt os for tilbud.